I look to you

de Son of the Earth


Se intampla, trec ore, zile, saptamani, luni… si isi aduce aminte sa vorbeasca sufletul ratacit in agonia ideilor si principiilor pe care le accepta fara a se stidi de durerea ce o va crea si de rana ce va zace netratata in sufletul si constiinta sa. No more words for you, you are as same as a bird without wings, the one who will save you it will lie and will be as shallow as you were once with someone else.

Indiferent ca merita sau nu, imi pare rau ca mugurii din acel pom s-au uscat inainte sa se dezvolte si sa creasca flori, frunze, crengi frumoase… au fost loviti de o iarnă a sentimentelor, fara de fulgi de zapada ori fara brazi, doar inghet si aer rece.Conteaza sa crezi  ca viata e asa cum e? ca tu nu poti aduce cea mai mica schimbare? probleme nu exista, problemele le accepti si devin durere atunci cand le lasi sa isi afunde radacinile in tine. Daca nu ai reusit sa infrunti problema din calea ta, nu o accepta! incearca sa o ignori si sa faci lucruri mici pentru a o depasi… caci nu merita sa scriu despre cineva agramat ori ce se comporta mai rau decat specia ce o tine in spate si o face de ras cu fiecare litera ce o transmite…astia „sunt cei ce nu au fost creati tin pamant, ori au fost si pamantul a fost luat din drum, pamant rau si uscat a carui vrednicie nu are gasire, ei sunt nimicul.” Ei sunt aceia care se lasa calcati in picioare de rotile trairii si a le prostiei ori minciunii, fara a aduce nimic nou in plus…e ca si cum ai ramane acelasi de la nastere pana la moarte, fara principii gandite, fara motive rationale, fara trairi ori sentimente, fara sa ai ceva nou… pacat de cei ce cred in tine.

I look to you and I see the sound of the good future… oamenilor le este dat un cerc de prieteni cu care se aseamana si in care isi regasesc trairile, gandurile, sentimentele. Cum se intampla ca acum aproape 2 ani sa intalnesc pe cineva cu care tin legatura si azi doar pentru ca exista principii si bun simt la mijloc , cum se intampla ca  in unii colegi de liceu regasesc si azi aceeasi prieteni ori mai mult decat atunci, cum se intampla ca ieri am intalnit pe cineva cu care am discutat destule lucruri in comun, cum se intampla cand oameni ce se cunosc de putin timp se strang in brate si gasesc in tine acel prieten pe care demult il cautau. Se întâmplă !

Se întâmplă ca ei sa scrie despre tine, sa te incurajeze cand faci un lucru, sa isi exprime prietenia prin cuvinte simple, normale, care te bucura si te ajuta sa treci peste momente dificile, ei sunt prietenii, ei te fac sa zambesti atunci zambetul e de mult strain de tine, ei detin ceva magic…e ca si cum fiecare din noi am avea un personaj din basm langa noi… Sfânta Duminică, Regina Furnicilor, Regina Albinelor, Gerilă, Setilă, Flămânzilă, Ochilă, Păsări-Lăţi-Lungilă, calul năzdrăvan ori mai putin bune, precum spânul care il regasesc…

I look to you,

To remember that I am,

To think at what is bad

and say that world is not dead.

I look to you,

As I do it against my fear,

To change a thing

That you’ll never change…instead.

I look at me,

to tell that you were wrong

and also said that world is not, as strong

as when I look to you.

I look at they,

because are my friends,

composing that song,

instead for they, my friends…

p.s.-melodia pentru articol este  http://www.youtube.com/watch?v=xiMl8UcXOLs

My road to perfection

Publicitate